KaaraX Oy

KaaraX Oy


KaaraX Oy on vuonna 2016 perustettu Kokkolassa toimiva autoliike. Yrittäjä/kauppias Petteri Puurula on toiminut autokaupan alalla yli 10 vuotta ennen KaaraX Oy:n perustamista. Tahto palvella asiakasta yksilöllisesti tarjoamalla laadukkaita ajopelejä on KaaraX Oy:n toimintatapa. Myynnissä olevat autot ovat tarkistettuja, huollettuja, siistejä ja hyvin varusteltuja yksilöitä puhtaalla historialla. Tuontiautojen historia ja huollot tarkistetaan erittäin huolellisesti ennen niiden pääsyä KaaraX:n myyntiriviin. 

Asiakkaalle teemme auton oston helpoksi ja riskittömäksi tarjoamalla seuraavat autokaupan palvelut: RAHOITUS, VAKUUTUS, REKISTERÖINTI, FINNTAKUU-lisäturva sekä mahdolliset lisävarustelut. Yritysasiakkaille tarjoamme eri LEASING-vaihtoehtoja. Auton myyminen KaaraX:lle on helppoa ja riskitöntä (ks. MYY AUTOSI). Auto muuttuu rahaksi saman päivän aikana. Lunastamme tarvittaessa loppuvelan ja hoidamme kaikki paperityöt.

Tuomme myös tilauksesta autoja ulkomailta. Selvitämme ammattitaidolla auton taustat ja huollot. Autot hankitaan luotettavilta toimijoilta, jotka kertovat kaikki tärkeimmät seikat kolhuja myöten. Asiakas saa tilaamastaan autosta sitovan hinnan ilman yllätyksiä. Sovittu hinta sisältää kaiken rahdista autoveron maksuun ja rekisteröintiin.

Myynnissä olevat autot ovat tarkistettuja, huollettuja, siistejä ja hyvin varusteltuja yksilöitä puhtaalla historialla. Tuontiautojen historia ja huollot tarkistetaan erittäin huolellisesti ennen niiden pääsyä KaaraX:n myyntiriviin.


TERVETULOA KAUPOILLE!